Разследват бруталния побой над ученик, търсят свидетели

stat
09:39  |  7 февруари 2018 | Общество / Редактор Надежда Христова /    |  видео
Най-бруталният от тримата нападатели нанася ритници в главата на падналото момче Най-бруталният от тримата нападатели нанася ритници в главата на падналото момче
Сн.: YouTube
Видео: Брутален побой над ученик

Районната прокуратура в Русе се самосезира по повод медийните публикации за бруталния побой над ученик в крайдунавския град.
Видеоклип от побоя над момчето от други младежи бе качен в YouTube и шокира с изключителната си бруталност. Побоят е станал в края на миналата седмица в района на голям търговски център в Русе.

Най-бруталният от тримата нападатели нанася ритници в главата на падналото момче, включително след отскок. Чуват се псувни и обиди - "боклук", както и стенанията на пребития ученик.

По случая е възложена проверка на служителите на Областната дирекция на МВР в Русе с оглед престъпление от общ характер, съобщиха от държавното обвинение.

Районната прокуратура моли гражданите, които са станали свидетели на побоя или разполагат с информация относно самоличността на извършителите на престъплението и на пострадалото лице, да се обърнат към органите на МВР, за да подпомогнат разследването.Последно в Общество


Патриарх Неофит в болница, но в стабилно състояние

Зравословното състояние на патриарх Неофит е стабилизирано и се подобрява.