Започна процес срещу ”Черната вдовица от Ривиерата”

stat
15:57  |  15 януари 2018 | По света / Автор Красимир Тодоров /  
Френската Ривиера е любимо място за почивка на възрастни и богати хора Френската Ривиера е любимо място за почивка на възрастни и богати хора
Сн.: YouTube

В Ница започна процесът срещу 57-годишната Патриша Дагорн. Тя е заподозряна в съблазняване и убийство на богати възрастни мъже.
 Дагорн е в затвора от 2012 година заради мошеничество и грабеж на 87-годишен мъж. Тя е живеела с него без да плаща за пребиваването, храната и дрехите си срещу любовни ласки. Скоро обаче срещу възрастния мъж било извършено нападение и той бил ограбен и убит.

Следствието срещу френската "Черна вдовица от Ривиерата" е било възобновено и полицията намерила куп доказателства за нейни връзки с възрастни хора. При обиск в жилището й са намерени опаковки с диазепам, личните документи на 12 мъже на различна възраст, както и информация за техни банкови сметки и номера на лични документи, съобщи Yahoo! News.

Разследващите установили, че от 2011 до 2012 година тя се е срещала най-малко с 20 възрастни мъже, които са били на почивка на Френската Ривиера. Тя е искала пари от тях, изисквала е да я впишат в завещанието си или направо задигала документи и им прибирала пари, за да ги върне. Ако обвиненията се докажат, Дагорн ще получи доживотна присъда.




Последно в По света


Патриарх Неофит в болница, но в стабилно състояние

Зравословното състояние на патриарх Неофит е стабилизирано и се подобрява.