ГЕРБ и „Обединени патриоти“ се опитват да се сдобрят

stat
10:06  |  23 февруари 2018 | Политика / Автор Калина Петрова /  
Симеонов: Отношенията в едно семейство са си работа на семейството Симеонов: Отношенията в едно семейство са си работа на семейството
Сн.: БТА

Извънредна среща се провежда в НС между коалиционните партньори ГЕРБ и „Обединени патриоти“.
Целта на срещата е да бъдат туширани напрежението в коалицията, избухнало с нова сила през последните дни. 

В стаята на Обединените патриоти влязоха един след друг лидерът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, на ПГ на ОП Волен Сидеров и лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

 "Няма напрежение", отсече Валери Симеонов в кулоарите на НС.

На въпроса дали на коалиционния съвет в ОП са успели да тушират напрежението, той отвърна с въпрос:

"Вас какво ви интересува тая работа? Отношенията в едно семейство са си работа на семейството. Нали виждате, че има правителство, има управление", допълни вицепремиерът от НФСБ.

Симеонов не смята, че трябва да бъде сменен председателят на ПГ на ОП Волен Сидеров, който вчера отправи остри реплики. Лидерът на "Атака" Волен Сидеров нападна Валери Симеонов с думите, че ако му тежи вицепремиерският пост, той самият би могъл да го смени. На това Симеонов се засмя и отвърна, че няма проблем, само че решението за поста му не е на тях двамата, а на цялата коалиция. 

В последните дни се разразиха остри разногласия в управляващата коалиция по различни въпроси, което доведе до размяната на обидни реплики пред медиите между лидери на партиите влизащи в нея. 




Последно в Политика


Патриарх Неофит в болница, но в стабилно състояние

Зравословното състояние на патриарх Неофит е стабилизирано и се подобрява.