90-годишна жена, нахапана от улично куче, получи инфаркт

stat
14:55  |  15 март 2018 | Общество / Редактор Десислава Димитрова /  
Възрастната жена е намерена в район, в който често скитат бездомни кучета Възрастната жена е намерена в район, в който често скитат бездомни кучета
Сн.: Shutterstock

Полицията в Берковица изяснява инцидент с 90-годишна жена, която е в тежко състояние, след като най-вероятно е била нападната от бездомно куче.
Минувачи по улица "Генерал Скобелев" в града открили към 9,20 часа вчера старицата, която лежала в безпомощно състояние с рани по тялото и главата, вероятно причинени от ухапване от куче, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Пострадалата веднага е транспортирана в болницата в Берковица, където било установено, че има разкъсвания на ушната мида, хематом на главата и рани по краката. Жената е изпаднала в безсъзнание и нямала спомен за случилото се. Малко след приема в болница тя е получила инфаркт и състоянието й се е влошило рязко.

До момента полицията не е открила очевидци на случая, но живеещи на улицата са разказали на криминалистите, че там често скитат бездомни кучета.

По случая е образувано досъдебно производство, обстоятелствата около случая още се изясняват, уточниха от полицейската дирекция в Монтана.




Последно в Общество


Патриарх Неофит в болница, но в стабилно състояние

Зравословното състояние на патриарх Неофит е стабилизирано и се подобрява.