Пребиха шофьор, засякъл друг в София

stat
13:40  |  7 декември 2016 | Общество / Автор Лилия Чалева /  
И двамата мъже са в болница с опасност за живота И двамата мъже са в болница с опасност за живота

Двама мъже са в болница с опасност за живота след инциденти на пътя в София. Единият от тях - китайски гражданин, е бил пребит от двама души.
Китайският гражданин е бил пребит, след като засякъл с колата си друг автомобил и предизвикал лека катастрофа..

Сигналът е подаден около 16.40 ч. вчера в Шесто РУ за възникнало леко пътнотранспортно произшествие, последвал скандал и побой на ул. „Ворино” в столичния квартал "Белите брези", съобщиха от МВР.

Пътуващи в един от автомобилите нанесли побой на водача на другата кола и избягали. Пристигналите на място полицаи установили, че потърпевшият е китайски гражданин, постоянно пребиваващ в страната.

Екип на Спешна помощ транспортирал пострадалия в болнично заведение за оказване на медицинска помощ, където е настанен за лечение с опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство. Разследването и изясняването на всички факти и обстоятелства около случая продължава, съобщиха от МВР.

Тази сутрин друг мъж е катастрофирал на Северната тангента на Софийския околовръстен път и също е с опасност за живота в болница.Той е карал с превишена скорост и се е ударил в купчина пръст.




Последно в Общество


Патриарх Неофит в болница, но в стабилно състояние

Зравословното състояние на патриарх Неофит е стабилизирано и се подобрява.