Патриотът-депутат Алексей Пушков бил поклонник на Запада

stat
17:50  |  17 януари 2018 | По света / Автор Красимир Тодоров /  
Депутатът Алексей Пушков обича да почива в хуления от него Запад Депутатът Алексей Пушков обича да почива в хуления от него Запад
Сн.: Facebook

Депутатът от руската Дума и телевизионен водещ Алексей Пушков, един от най-яростните критици на Запада и патриот на Русия, се оказа... поклонник на Запада.
А съпругата му, която няма сериозни доходи, притежава недвижима собственост за около 70 милиона рубли. Семейството на патриота Пушков живее в елитен комплекс в Москва, апартаментът му е 200 м2 и струва приблизително 150 милиона рубли (2.2 млн. евро).

В гаража му има няколко автомобила, разбира се, западни, като най-скъп е един "Ягуар" за 5 милиона рубли. Всичко това разказва в разследване в "Собеседник" руският журналист Сергей Ежов.

Пушков е известен като яростен критик на САЩ и прогнилия Запад, но оказва се, предпочита именно тези страни за почивките си. В последните години патриотът е посетил Испания, Италия, Германия, Великобритания, Финландия.

Дъщеря му Дария пък пише в социалната мрежа, че обича да прекарва известно време на ски в Австрия и Швейцария и там не се скъпи в разходите си. Заплатата на Алексей Пушков е 400 000 рубли, пари получава и за своите тв предавания.

А как съпругата му се е оказала собственик на скъпи имоти, без да има съответните доходи, той не коментира. Досега депутатът не е коментирал разследването на журналиста нито в социалната мрежа, нито пред медии в Русия.




Последно в По света


Патриарх Неофит в болница, но в стабилно състояние

Зравословното състояние на патриарх Неофит е стабилизирано и се подобрява.