Експерт: Дупка до дупка и кал по пътищата

stat
08:07  |  20 март 2018 | Общество / Автор Красимир Тодоров /  
Йонко Иванов не вярва, че проблемите с дупките ще бъдат решени с полицаи Йонко Иванов не вярва, че проблемите с дупките ще бъдат решени с полицаи
Сн.: Скрийншот

Министърът на регионалното развитие чурулика като птичка по тв студията, но нищо не се прави реално.
Това каза в студиото на Нова телевизия Йонко Иванов от Асоциацията на преподавателите по авто-мото по повод дупките по пътищата и мерките на властта за запълването им.

„Една дупка стоя на магистрала Хемус години, с полицаи до дупките няма да стане. Катаджиите стоят в храстите на магистрала Хемус и се крият зад незнайно защо сложени знаци за ограничаване на скоростта до 50 км в час“, разказа експертът.

Според него, има и неправилно поставени знаци, като този на магистралата, няма предупреждаващи ни за плавно намаляването на скоростта преди този знак до 50 км в час от разрешените 130.  Експертът съобщи, че статистиката за загиналите за първото тримесечие не е точна, има скрити жертви, досега не са излезли и данните за смъртността по пътищата за миналата година.

„Освен дупки, има и много кал по пътищата и улиците, дори в София. Влизат коли със замърсени гуми, не се мият на входовете на столицата и калта се разнася из целия град, но никой не взима мерки“, посочи Иванов. Той бе категоричен, че проблемът с дупките няма да бъде решен и само се вдига пушилка по този въпрос.




Последно в Общество


Патриарх Неофит в болница, но в стабилно състояние

Зравословното състояние на патриарх Неофит е стабилизирано и се подобрява.