Цацаров на посещение в Сърбия, дни преди делото КТБ

stat
11:37  |  7 декември 2017 | Общество / Автор Калина Петрова /  
Главният прокурор Сотир Цацаров ще сключи споразумение с прокуратурата в Сърбия Главният прокурор Сотир Цацаров ще сключи споразумение с прокуратурата в Сърбия
Сн.: Bulphoto

Главният прокурор Сотир Цацаров заминава на двудневна официална визита в Сърбия по покана на главния прокурор на Сърбия Загорка Доловац.
Очаква се Цацаров и Доловац да подпишат меморандум за сътрудничество между прокуратурите на двете страни. Това е първото споразумение, под което ще сложат подписите си главните прокурори на България и Сърбия. 

В програмата се предвиждат срещи на българската делегация с представители на сръбската прокуратура и в парламента на Република Сърбия. Главният прокурор Сотир Цацаров ще бъде придружен от заместник-главния прокурор Ася Петрова и от завеждащия отдел „Международен“ във ВКП Цветомир Йосифов.

Дир. бг припомня, че това се случва дни преди заседанието по мегаделото за банкрута на КТБ срещу Цветан Василев и още 17 подсъдими, което е насрочено за 13 декември.

Сред подсъдимите са представители на мениджмънта на банката, вътрешния одит и одитиращата фирма и двама подуправители на БНБ.







Последно в Общество


Патриарх Неофит в болница, но в стабилно състояние

Зравословното състояние на патриарх Неофит е стабилизирано и се подобрява.