Нова версия за трагедията в Пловдив: тежка болест

stat
13:33  |  16 март 2018 | Общество / Автор Красимир Тодоров /  
Нова версия за трагедията в Пловдив съобщиха от полицията Нова версия за трагедията в Пловдив съобщиха от полицията
Сн.: Dir.bg

Ради Енев, за който беше установено, че е прерязал гърлото на съпругата си, а след това е сложил край на живота си, може да е страдал от сериозно заболяване.
По такава версия работи полицията, това съобщи директорът на пловдивското МВР старши комисар Атанас Илков, цитиран от "Трафик нюз".

Илков посочи, че за момента няма данни мъжът да е страдал от психическо заболяване, но се работи усилено по изясняване на здравословното му състояние, както и по изясняване на всички обстоятелства около смъртта на двамата съпрузи.

От полицията отрекоха и мотиви като любовен триъгълник, завършил с кървава ревност. Няма информация младите родители да са имали финансови проблеми.

Аутопсия е извършена и на двете тела, по които имало множество прободни рани в областта на шията.

Припомняме, че младите Ради Енев и Илияна бяха открити мъртви в жилището им в блок на ул. "Димо Хаджидимов". Кухненският нож, с който е извършено убийството, е открит в дясната ръка на мъжа и е бил забит във врата му.

До момента са извършени множество процесуално-следствени действия, вкл. огледи и разпити на свидетели, назначени са съдебно-медицински, биологична, дактилоскопна и химически експертизи, съобщиха от прокуратурата. Разследването продължава.

Детето на починалите се намира при близките им.




Последно в Общество


Патриарх Неофит в болница, но в стабилно състояние

Зравословното състояние на патриарх Неофит е стабилизирано и се подобрява.