Погребаха един от убитите в Нови Искър - 18-годишния Боби

stat
09:17  |  12 януари 2018 | Общество / Редактор Надежда Христова /  
18-годишният Боби Иванов бе изпратен от стотици в последния си път 18-годишният Боби Иванов бе изпратен от стотици в последния си път
Сн.: Facebook

Стотици близки, роднини и приятели изпратиха вчера в последния му път 18-годишния Боби Иванов - една от жертвите на шесторното убийство в Нови Искър.
Опечалените изпълниха центъра на кв. “Гниляне” в Нови Искър по обяд в четвъртък. Храмът “Възнесение Господне” се оказа тесен за всички, които искаха да си кажат последно сбогом с младежа, съобщи "24 часа".

Любимата сива шапка на Боби бе сложена на главата му, за да прикрие дупката от куршума, който го е прострелял между очите.

В неподходящото време на грешното място...”, с тих глас мълвеше изпитата от мъка майка на Боби - Стефана Елисаветова, и подаваше ледената си ръка, приемайки съболезнования.

Боби бе положен сам в земята въпреки настояването на майка му да бъде погребан до своята любима Нанси. Когато Стефана отишла в сряда в моргата, разбрала, че това няма как да стане. Труповете на Кети Кюхова и дъщеря ѝ Нанси все още били там и щели да бъдат предадени само на роднини, обяснили служителите. Близки обаче досега не са се появили. 

Сестрата на Кети - Ивет, обяснила, че няма възможност, тъй като живее в чужбина, а роднините на Неделчо категорично отказали.

Познавам Боби от 4-годишен, не мога да повярвам, че го няма. Не вярвам, че Росен е убиецът. Намериха си изкупителна жертва, защото са разбрали, че този човек го издирват”, обяснява близък на Боби.

Основна тема на опечалените бе акцията по издирването на Росен Ангелов-Горския и откриването на трупа му в изоставена вила над с. Луково.

“Истината я знаят само шестимата, но дори и да се разбере какво се е случило и да заловят ако има и други убийци, нищо не би ни върнало близките”, нареждаха съкрушените от мъка роднини.

“Да гори в ада тоя Росен”, кълняха го други.




Последно в Общество


Патриарх Неофит в болница, но в стабилно състояние

Зравословното състояние на патриарх Неофит е стабилизирано и се подобрява.