Бивш шеф на ЦРУ: Руснаците имат компромат за Тръмп

stat
06:54  |  22 март 2018 | По света / Автор Красимир Тодоров /  
Владимир Путин и Доналд Тръмп се разбраха да се срещнат след телефонен разговор Владимир Путин и Доналд Тръмп се разбраха да се срещнат след телефонен разговор
Сн.: БТА

Бившият директор на ЦРУ Джон Бренън предположи, че руснаците „имат нещо“ за президента Доналд Тръмп и с това си обяснява неговите топли чувства към Путин.
 „Доналд Тръмп най-добре знае дали руснаците имат нещо за него, което да го компрометира. Но той изглежда загрижен и това може да е основателната причина“, заяви Бренън, цитиран от The Hill.

Той беше шеф на ЦРУ по време на втория мандат на Барак Обама и един от хората, които първи заговориха за евентуална намеса на Кремъл в президентските избори в САЩ.

Доналд Тръмп бе подложен на критика от сенатори във Вашингтон във вторник, когато поздрави руския президент Владимир Путин с победата му на изборите от 18 март. Бренън коментира и телефонният разговор между двамата президенти по този повод.

„Не мога да намеря други мотиви за неговото позвъняване на Путин, затова мога да предположа, че в Русия имат нещо срещу него и това обяснява стремежа му за затопляне отношенията с руснаците“.




Последно в По света


Патриарх Неофит в болница, но в стабилно състояние

Зравословното състояние на патриарх Неофит е стабилизирано и се подобрява.