ВМРО: Криворазбраната толерантност започна да ражда чудовища

stat
15:16  |  13 януари 2018 | Политика / Редактор Мануел Насименто /  
България - когато я срещнете за първи път, може да Ви даде грешен сигнал България - когато я срещнете за първи път, може да Ви даде грешен сигнал
Сн.: eu2018bg.bg

Крайностите във възприемането на „нормалността“ се изродиха в извратеност, заявиха от ВМРО – Българско национално движение.
Възмутени сме от позицията на френския евродепутат Карима Дели, че официалната видео реклама на българското председателство на Съвета на ЕС трябва да бъде спряна незабавно заради послание, което смята за политически некоректно, се казва в позиция на партията.

Припомняме, че клипчето започва с думите: „България - когато я срещнете за първи път, може да ви даде грешен сигнал. Помнете - тук „не” може да значи „да”. Не че се опитва да Ви обърка, просто Ви кани да я опознаете сами”.

За адекватността на самото съдържание, не е мястото и времето да се говори, но сме категорични, че да се търси подтекст за сексуален тормоз е крайно, грозно, нелепо и недопустимо.

На това тук по нашенски ние му казваме: „Да търсиш под вола теле“ – нещо, което именно тези неолиберални общности се опитват да реализират и да ни убедят, че е нормално.

Ето какво публикува Карима Дели в социалната мрежа Туитър: „Едно „не” никога не може да означава „да”. Това е основно правило за съгласие и зачитане на жените. Искам оттеглянето (на видеоклипа)”, добавяйки хаштага на кампанията срещу сексуален тормоз, която взриви Холивуд - #metoo.

Това е поредният пример за извратената криворазбрана реалност, в която „Зелените“, чиито представител в ЕП е Дели, живеят и недопустимите стандарти, които крайните либерали в Европа се опитват да насаждат.

Ние от ВМРО сме категорични, че в България има вековни ценности, морал и традиции, които ще продължим да отстояваме и браним от новите, извратени „световни тенденции“.

Ако днес държавата ни допусне подобна провокация, то утре и „Добър ден!“ ще бъде повод за дела за сексуално насилие.
Последно в Политика


Дичев: Реакциите срещу Истанбулската конвенция са лудост

Истанбулската конвенция категорично трябва да бъде приета. Реакциите срещу нея граничат с лудост, очевидно лъжепатриотите отклоняват вниманието заради Пирин.