Сидеров бил апостол, събирал ”армия от бойци”

stat
17:01  |  3 март 2015 | Политика / Редактор Георги Брандийски /  
Всички тези мушмороци, които вещаеха края на Атака, сега се крият в миши дупки, каза Волен Сидеров Всички тези мушмороци, които вещаеха края на Атака, сега се крият в миши дупки, каза Волен Сидеров
Сн.: БГНЕС

10 години партия "Атака" означава страшно много. При нас всяка година може да се брои за 7 или 70, защото през всяка година понасяхме удари.

Това заяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров на сцена пред храм-паметника "Александър Невски", където беше финалната точка на шествието му  по случай "10 години "Атака", цитиран от БГНЕС.

В шествието на Атака се включиха и Анатолий Карпов – депутат от Държавната Дума на Руската Федерация от управляващата партия „Единна Русия“, и Роман Худяков – депутат от Държавната Дума и зам.-председател на фракцията ЛДПР (партията на Владимир Жириновски).

Верен на своя си артистичен стил Сидеров нарече стотината атакисти, дошли да чуят речта му "армия от бойци".

"Всички тези мушмороци, които вещаеха края на "Атака", сега се крият в миши дупки, те не празнуват деня на Освобождението на България", каза Сидеров. Той бил научил, че Цветан Цветанов и Радан Кънев били в Брюксел, където празнували Освобождението. Според него двамата били там, за да получат нови инструкции, за да вкарват България във война с Русия.

Само преди дни Сидеров обвърза новия заем от 16 млрд. лв. с евентуални военни действия срещу Русия.

Лидерът на "Атака" изтъкна, че, ако българският народ не се събуди, този път ще бъде в робство за много по-дълго. "Затова всеки от нас не е само боец, той е и апостол, предава силата на думите ми и на каузата ни на всички останали. Има много смачкани българи, защото ни докараха до мизерия. Хората се страхуват да кажат какво мислят, защото се страхуват, че ще загубят работата си", заяви Сидеров.




Последно в Политика


Патриарх Неофит в болница, но в стабилно състояние

Зравословното състояние на патриарх Неофит е стабилизирано и се подобрява.