КРЪСТОСАН ОГЪН

Добрев vs. Йончева - пореден рунд, гарниран с шпионаж и енергийно задкулисие

Елена Йончева изпълнява ли поръчки на трима бизнесмени в Хасково, които са превзели хасковския кмет и той вече не е кмет на ГЕРБ? Един от тези бизнесмени стои на стола на кмета, включително физически – кметът стои на конферентната маса и в присъствието на двамата се викат общински служители и им се поставят задачи. Г-жа Йончева, служител ли е на определени служби в България и в чужбина? Изпълнява ли поръчка за дискредитирането ми заради енергийни проекти, които има опасения, че не могат да се случат, ако аз съм председател на енергийната комисия в парламента?

- Делян Добрев
депутат от ГЕРБ
председател на енергийната комисия в парламента -
Не работя за български, нито за чужди служби, премиерът Борисов би трябвало да има такава информация.Не знам за кои трима бизнесмени говори Делян Добрев. Ако смята, че има нещо нередно в общината, че продължава тази корупционна схема, която се практикуваше доскоро, да внесе сигнал и да даде публичност. Моята битка не е срещу г-н Добрев, а срещу тази система, която е направена. Ако той има някаква информация, че подобни схеми продължават със същите и други фирми, нека каже за какво става въпрос. - Елена Йончева
депутат от БСП -

65%
гласували: 382
35%

Цялата хронологияХРОНОЛОГИЯ

25 януари 2018

Не мина исканият от БСП вот на недоверие към правителството. „За“ гласуваха 103 народни представители, „против“ – 131, „въздържал се“ - 0.


Патриарх Неофит в болница, но в стабилно състояние

Зравословното състояние на патриарх Неофит е стабилизирано и се подобрява.