Трифонов започва да препитва кандидат-политици онлайн

Последно обновяване: 09:25 | 2 февруари 2018
Редактор: Десислава Димитрова
Сн.: Facebook
Близо 4000 са желаещите, обяви Слави Трифонов
Шоуменът Слави Трифонов започва онлайн реализация на новото си начинание - да търси "морални и квалифицирани българи", които да заменят политическата класа. stat
Снощи водещият на "Шоуто на Слави" написа в социалната мрежа:

"Уважаеми съграждани, от утре (т.е. - днес, петък, бел. ред), в три последователни дни, от 12 часа, тук, на моята Фейсбук страница, ще може да проследите събеседването с българите, изявили желание да участват в постигането на реална промяна в политическия живот у нас."

Преди време той обяви новия си проект - да препитва желаещи за "пълна подмяна на аморалната политическа класа" и това да се случва прозрачно в социалните мрежи: -

"След като обявихме тези наши намерения, желание да участват в подобно начинание изявиха 3777 души. Хора от различен пол и възраст. Хора, завършили различни университети, включително и най-престижните в света. Хора с изумителна биография", написа преди две седмици Трифонов.

В края на миналата година пък той ходи до Лондон, за да търси "морални, талантливи и квалифицирани българи" за политическия си проект.


ГласувайКРЪСТОСАН ОГЪН

Ще се оправим ли с проекта на Слави?


Слави Трифонов, шоумен и общественик
Илиян Тодоров, областен управител на София, член на "Атака"
36%
гласували: 310
64%

Цялата хронологияХРОНОЛОГИЯ

30 май 2017

Петчленен състав на Върховния административен съд (ВАС) реши, че референдумът, иницииран от "Шоуто на Слави", не е задължителен.


Патриарх Неофит в болница, но в стабилно състояние

Зравословното състояние на патриарх Неофит е стабилизирано и се подобрява.