За кого ще гласувате на президентските избори?

03.10.16 27561 гласа


Тази анкета има за цел да проследи нагласите на потребителите на Дир.бг за участие в президентските избори на 6 ноември 2016 г. Можете да гласувате веднъж дневно.
Резултатите не са представителни, защото: в големите градове повече хора имат достъп до интернет; активността на по-възрастните хора е по-ниска в интернет; активността на българите от чужбина е по-висока тук, отколкото пред урните.

Тази анкета показва предпочитанията на потребителите на Дир.бг, които участват в нея. Тя не е национално представителна. Анкетата е инициатива на Дир.бг и не е поръчана или платена от партии, социологически, рекламни и ПР агенции, фирми или други организации.

*Имената на кандидат-президентските двойки са подредени според жребия, изтеглен от ЦИК на 5 октомври 2016 г.

Имената на кандидат-президентските двойки Светослав Витков и Иван Велков, както и Владимир Кузов и Борислав Ноев са заличени от анкетата, тъй като ЦИК им отказа регистрация. Проверка на ГРАО е установила, че двете двойки не са събрали необходимите 2500 подписа.

Графиката на резултатите показва динамиката на подкрепата по дати. С клик върху имената на някоя от президентските двойки в легендата вдясно, имате възможност да изключите резултатите на съответната двойка. С поставяне на мишката върху точките в някоя от кривите, може да видите точните проценти на съответните кандидати за тази дата.

Резултати
Ако изборите бяха днес, за кого щяхте да гласувате? Резултати