Брюксел съгласува нов период на руските санкции

Посланиците на страните от ЕС в Брюксел са съгласували продължаване на санкциите срещу Русия. прочети още »
-
вчера

Обединени патриоти все повече играят соло

Макар формално да са все още заедно, сякаш нищо вече не събира Обединените патриоти (ОП). прочети още »
-
вчера

МВнР предупреждава: Извънредно положение в Етиопия

След подадената оставка на премиера на Етиопия Хайлемариам Десален, считано от 16.02. в страната е въведено извънредно положение за шест месеца. прочети още »
-
вчера

Нов трус в коалицията, Сидеров нападна Симеонов и Цветанов

Напрежението в управляващата коалиция расте - лидерът на "Атака" Волен Сидеров атакува колегата си от Патриотите Валери Симеонов и Цветан Цветанов от... прочети още »
-
вчера

Експерти искат нови срокове за електронното гласуване

Експерти смятат, че сроковете за въвеждане на електронно гласуване трябва да се преосмислят. прочети още »
-
вчера

Станишев: Поетапно влизане в Шенген би било грешка

Евродепутати обсъдиха бъдещето на Шенген с еврокомисаря Аврамопулос и вътрешния министър Валентин Радев. прочети още »
-
вчера

ГЕРБ: Оградата се ремонтира по-бързо без поръчки

Оградата по границата е вече изградена и възникват въпроси с поддръжката, вкл. и с възстановяване на щетите, когато има опит за проникване на наша... прочети още »
-
вчера

БСП: С промените в ЗОП, ГЕРБ ще крадат от оградата

БСП иска ГЕРБ и ОП да изтеглят внесената поправка в Закона за обществените поръчки, която вади ремонтите и поддръжката на оградата по границата от този... прочети още »
-
вчера

Шефът на ВМА с нови пагони на бригаден генерал

Президентът Румен Радев връчи пагони на бригаден генерал на новия началник на ВМА проф. Венцислав Мутафчийски. прочети още »
-
вчера

Депутатите ще избират омбудсмана с явно гласуване

Омбудсманът вече ще се избира с явно, а не с тайно гласуване от парламента, решиха депутатите. Те приеха на второ четене промени в Закона за омбудсмана. прочети още »
-
вчера

Кутев призна: Референдум за конвенцията може да е хомофобски

Депутатът от БСП Антон Кутев призна, че референдумът, който партията предлага за Истанбулската конвенция, може да се превърне в хомофобски. прочети още »
-
вчера

Сметната палата ще инспектира ”портфейла на Борисов”

Парламентът възложи на Сметната палата да направи одит на допълнителните разходи към бюджета, разпоредени от Министерски съвет. прочети още »
-
вчера

След ветото ДПС ще чисти неяснотите в закона за КТБ

Ще се съобразим с някои от препоръките на президента относно ветото му на Закона за банковата несъстоятелност. Работим активно по преодоляване на... прочети още »
-
вчера

Цонев към Радев: Словото на Доган не е подарък за Борисов

Словото на почетния председател на ДПС Ахмед Доган не е коледен подарък към премиера, а към всички институции, в това число към президента, заяви... прочети още »
-
вчера

Божидар Димитров: Македония да се казва Югозападна България

Македония трябва да се казва Югозападна България, но никой няма да го приеме, коментира историкът професор Божидар Димитров. прочети още »
-
вчера

Караянчева: БСП върви към диктатура на пролетариата

БСП обръща курса си, започвам да си мисля, че те ще поискат в скоро време диктатура на пролетариата, коментира председателят на НС Цвета Караянчева. прочети още »
-
вчера

Келер: Българското правителство не се извини

„Българското правителство не ми е поднасяло извинения за изказвания на Валери Симеонов”, заяви евродепутатът от Зелените Ска Келер в интервю пред... прочети още »
-
21.02
вчера   Брюксел съгласува нов период на руските санкции вчера   Обединени патриоти все повече играят соло вчера   МВнР предупреждава: Извънредно положение в Етиопия вчера   Нов трус в коалицията, Сидеров нападна Симеонов и Цветанов вчера   Експерти искат нови срокове за електронното гласуване вчера   Станишев: Поетапно влизане в Шенген би било грешка вчера   ГЕРБ: Оградата се ремонтира по-бързо без поръчки вчера   БСП: С промените в ЗОП, ГЕРБ ще крадат от оградата вчера   Шефът на ВМА с нови пагони на бригаден генерал вчера   Депутатите ще избират омбудсмана с явно гласуване вчера   Кутев призна: Референдум за конвенцията може да е хомофобски вчера   Сметната палата ще инспектира ”портфейла на Борисов” вчера   След ветото ДПС ще чисти неяснотите в закона за КТБ вчера   Цонев към Радев: Словото на Доган не е подарък за Борисов вчера   Божидар Димитров: Македония да се казва Югозападна България вчера   Караянчева: БСП върви към диктатура на пролетариата 21.02   Келер: Българското правителство не се извини


Обединени патриоти все повече играят соло

Макар формално да са все още заедно, сякаш нищо вече не събира Обединените патриоти (ОП).