Стотици рокери изпратиха удавените край Силистар

stat
16:00  |  6 август 2008 / Автор Десислава Димитрова /  
Пламен Ангелов - Стършела Пламен Ангелов - Стършела
Сн.: Sons of Tangra

Стотици рокери от цялата страна изпратиха с мощен вой на мотори четиримата млади хора от Троян, които се удавиха нелепо в Черно море край къмпинг Силистар.
Телата на четиримата бяха докарани с четири катафалки в затворени ковчези тази сутрин около 8,30 часа в Троян. От 9 до 12 часа в читалище "Наука" беше поклонението пред тленните им останки.
В момента, в който изнасяха телата на един от най-известните рокери - 37-годишния Пламен Ангелов-Стършела, брат му Минко Генчев на 21 години, 24-годишния Данаил Стоянов и приятелката на Минко - Цветомира Цветанова, на 17 г., няколкостотин рокери отпуснаха газта на моторите си, спрени на паркинга пред общината.
“Това е последна почит към Пламен-Стършела, основател на рокерското движение в Ловешко и на клуба “Синовете на Тангра” в Троян. Той и приятелите му бяха влюбени в моторите и високите скорости и го заслужават”, заявиха мотористи от Ловеч.
Ескортът от мотори и много граждани изпрати четирите катафалки, предвождани от четирима свещеника до гробищата. Изпрати ги и цялото ръководство на Община Троян. В планинския град са спуснати национални и траурни знамена.
Вижте снимки на тримата загинали рокери




Последно в


Патриарх Неофит в болница, но в стабилно състояние

Зравословното състояние на патриарх Неофит е стабилизирано и се подобрява.