Марешки обеща да работи за повишаване на стандарта

stat
11:45  |  11 януари 2018 | Политика / Редактор Таня Тодорова /  
Веселин Марешки пожела просперитет и по-добри политици Веселин Марешки пожела просперитет и по-добри политици
Сн.: БТА

От "Воля" ще работим само за едно - за повишаване стандарта на живот на българските граждани във всичките му компоненти, заяви Веселин Марешки.
Председателят на ПГ на "Воля" Веселин Марешки прочете декларация за началото на новата парламентарна сесия. Той допълни, че от групата ще работят за повишаване на доходите на гражданите, сигурността, достойно здравеопазване, образование. Надяваме се в това богоугодно и народоугодно дело да бъдем последвани от максимален брой народни представители от всички политически партии, заяви Марешки.

Той каза, че в първия ден от новата сесия на Народното събрание му правят впечатление две неща. Едното по думите му е безочието на хора, които би трябвало да са по-смирени, предвид това, че са участвали в управлението, когато България е била разграбвана. Второто е благополучието и просперитета, които лъхат в пленарната зала, каза той.

"Пожелаваме чисто професионално да правите така, че този просперитет и благополучие да стига до все повече български граждани. Работете за това, отдайте повече от вашите сили, знания и енергия за това повече български граждани във всеки един град и село да изглеждат така успешни, щастливи и усмихнати", заяви председателя на "Воля".

Веселин Марешки пожела на българския народ за новата 2018 година живот и здраве, просперитет и по-добри политици, които да се грижат за надеждите му за висок стандарт на живот.




Последно в Политика


Патриарх Неофит в болница, но в стабилно състояние

Зравословното състояние на патриарх Неофит е стабилизирано и се подобрява.