Деница Златева благодари за оценката и на ГЕРБ, и на БСП

stat
14:20  |  26 април 2017 | Политика / Автор Нели Делчева /  
Деница Златева е вицепремиер по подготовката на българското председателство на Съвета на ЕС – 2018 г. Деница Златева е вицепремиер по подготовката на българското председателство на Съвета на ЕС – 2018 г.
Сн.: БТА

"Скъпи приятели, благодаря ви за подкрепата. Решението, което взех не беше лесно", написа служебният вицепремиер Деница Златева във Фейсбук.
"Предизвикателството да довърша започнатото през тези три месеца и България да бъде успешен председател на Съвета на ЕС е изключително висока оценка за работата - моята и на екипа ми", пише Златева.

Тя подчертава, че нито един успех не е неин личен, а зад нея стои млад и мотивиран екип.

"Благодаря за оценката, която получих и от ГЕРБ, БСП и ДПС. Тя много задължава. Ще продължа да помагам на бъдещия екип по Председателството, защото съм убедена, че само с общи усилия може да успеем", пише експертката, която е лицето на БСП в служебния кабинет.

Златева декларира, че наследникът ѝ на поста може да разчита изцяло на подкрепата ѝ, защото това е важен приоритет за България.

Името на Деница Златева беше спрягано и за едно от новите лица в бъдещия кабинет "Борисов 3". Корнелия Нинова обяви, че е отказала предложението на Бойко Борисов Златева да стане част от екипа на новото правителство.





Последно в Политика


Патриарх Неофит в болница, но в стабилно състояние

Зравословното състояние на патриарх Неофит е стабилизирано и се подобрява.